Lana Del Rey - recenze Born To Die

8. února 2012 v 18:40 |  OSTATNÍ HUDBA



Na tohle album jsem se docela dost těšila. Podle dvou předchozích moc dobrých singlů a výborného side tracku Blue Jeans, jsem byla přesvědčená, že Lana to má dobře našláplé a Born To Die bude tudíž pecka. Opak byl ttrochu pravdou, stejně jako s Kasabian. /Mám trochu deja-vue :)./
Všechny předtím jmenované songy jsou samozřejmě super i na CD, nijak moc se nezměnily, proč taky že? (co to píšu za kecy sakra, no nic) Pak jsou tu ještě čtyři celkem povedené tracky jako třeba Radio s chytlavým refrénem. Líbí se mi tam, jak citlivá holčička Lana tam říká tak v pohodě a sladce "fucking". Jo a taky tam slyšíte Cimrman? :D Né pardon to je cinnamon.
Zajímavá je i pomalejší Carmen, která se odlišuje od ostatních. Líbí se mi ty protahované slabiky a hluboký hlas, jako by to zpívala nějaká velká hvězda z 60. let. Summertime Sadness má takový trochu army rytmus, ale je taky moc pěkná. This Is What Makes Us Girls taky stojí za zmínku, ale je o malinko slabší než předchozí jmenované.
Ostatní písně jsou na mě už moc komerční. Všechny mají stejný klíč. Všude podobná nálada, jen refrén se vždy liší. tak jako se alba dělaly v šedesátkách.
Takže celkové hodnocení: 3/5

Jo a nekupujte si Deluxe, ty tři přidané písničky jsou k ničemu.


JEDNOTLIVÉ HODNOCENÍ PÍSNÍ:

1. Born To Die ***
2. Off To The Races **
3. Blue Jeans ****
4. Video Games ****
5. Diet Mountain Dew **
6. National Anthem *
7. Dark Paradise *
8. Radio ***
9. Carmen ***
10. Million Dollar Man **
11. Summertime Sadness ***
12. This Is What Makes Us Girls ***
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Jilly Jilly | Web | 8. února 2012 v 21:04 | Reagovat

Ještě jsem neslyšela, ale jsem celkem zvědavá. Ani poslední album Kasabian mě nenadchlo tolik, kolik jsme doufala:-/

2 Polly Polly | Web | 7. března 2012 v 11:48 | Reagovat

neuspesne sa snazim k tomuto albumu dostat :D ak to ma rovnaku naladu - dobre! ... presne na to sa tesim :D

3 Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Outlet | E-mail | Web | 8. března 2012 v 9:06 | Reagovat

Every night, rickety Louis Vuitton Outlet ferry a stream of Louis Vuitton Outlet to the safety of Louis Vuitton Outlet as the bloodshed in Syria escalates.

4 tory burch outlet tory burch outlet | E-mail | Web | 4. května 2012 v 3:25 | Reagovat

Learn to stand for what you believe in no matter what people say. You live not to please everyone.

5 Coach Factory Outlet Coach Factory Outlet | E-mail | Web | 6. června 2012 v 5:02 | Reagovat

Coach Factory Outlet appear and you will carry printed with your Coach Factory Outlet and style. This glove tanned leather remains a staple of awards.

6 Coach Factory Coach Factory | E-mail | Web | 7. června 2012 v 12:03 | Reagovat

Coach outlet retailers are no additional the sought after spot to get your coach designer handbags.

7 louis vuitton handbags louis vuitton handbags | E-mail | Web | 27. července 2012 v 10:38 | Reagovat

There are many louis vuitton handbags reasons behind its divine status in fashion kingdom. Firstly of all, it originated the fashion capital, Milan as early as 1913. It endured the ruthless forgetfulness of time and matured with it.

8 Coach Outlet Coach Outlet | E-mail | Web | 3. srpna 2012 v 9:22 | Reagovat

It's great to be able to keep up with trends but your handbag collection should have more of the timeless designs than of fleeting fads. If classics bore you too much, you can prettify them with scarves or chains. Classics are usually more versatile because they can go from serious to sassy with just a few accents.

9 coach outlet online coach outlet online | E-mail | Web | 6. srpna 2012 v 4:48 | Reagovat

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

10 Coach Outlet Online Coach Outlet Online | E-mail | Web | 22. září 2012 v 9:08 | Reagovat

caili0921Thanks! it's helpful to me!

11 plus size wedding dress plus size wedding dress | E-mail | Web | 3. listopadu 2012 v 7:08 | Reagovat

Which Golf Clubs Are Better - Steel or Graphite ?.
http://www.weredress.com/Plus-Size-Wedding-Dresses.html

12 wedding gowns wedding gowns | E-mail | Web | 2. května 2013 v 8:02 | Reagovat

Great Post. I add this Post to my bookmarks.
http://www.threedress.net/

13 good executive summary good executive summary | E-mail | Web | 20. července 2013 v 14:22 | Reagovat

While horror is only one genre of film, the influence it presents to the international community is large. Horror movies tend to be a vessel for showing eras of audiences issues across the globe visually and in the most effective manner. Thanks.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama